Een gezonde hoofdhuid is de
vruchtbare bodem voor stralend en sterk haar

De salon

Uit het juist hout gesneden

Wij zijn uit het juiste hout gesneden en net zoals de jaarringen van een boom zijn we al generaties lang gegroeid als kappersbedrijf. Sinds 1932 ontwikkelen we ons laag voor laag met haar, mode en mensen. Onze natuur is het kapper zijn en daar zijn we zuinig op.

Altijd in ontwikkeling

Door de jaren heen zijn er al veel mode stromingen gekomen en gegaan. Soms kabbelen de trends en soms komen ze als een waterval over je heen. We hebben geleerd om mee te stromen en altijd met een frisse blik te bekijken en vertalen wat bij jou persoonlijkheid past. Dan vloeit je kapsel naadloos over in wie jij bent en wilt zijn.

Aandacht in ons ambacht

De kappersschaar is het verlengstuk van onze handen. Een heilig metaal voor iedere kapster. Hiermee toveren we met je haar en vormen we het naar het beeld dat we in ons hoofd hebben. Als leerbedrijf leiden we jonge talenten op en hopen we het ambacht en de liefde voor kwaliteit van werken levendig te houden. Zo geven we onze waarde door van generatie op generatie.

De wereld is onze inspiratiebron

Vanuit onze basis volgen wij ons eigen pad. Dat is voelbaar in onze salon als “De Scheerder stijl”. De manier waarop we met elkaar een fijne sfeer creëren en creatief zijn heeft veel waarde. We laten ons graag inspireren door wat er om ons heen gebeurd. Maatschappelijke veranderingen hebben namelijk ook altijd invloed op de mode. Desondanks blijven we met onze voeten op de aarde staan, gegrond vanuit onze deskundigheid en visie op haar.

Passie voor het vak en de mens

Elk van onze medewerkers is gepassioneerd voor het kappersvak. Dat heilige vuur brandt in ieder van ons op een eigen manier. Onze specialisaties laten dat zien, ondanks dat we allemaal All round zijn, hebben we ieder dat ene wat ons vuur doet oplaaien!

Onze kapsters

Naast wassen, knippen en föhnen, hebben onze kappers elk hun eigen specialisme en passie.

Onze toppers met elk een eigen specialisatie

Een duurzame visie met de wereld om ons heen

Vanuit onze zorg voor haar, ontstond ook de zorg voor de wereld om ons heen. De mensen, dieren en de natuur. Als kapsalon voelen we ons verbonden met de aarde en de mogelijkheden die de wereld ons gegeven heeft, waaronder het kappers ambacht. De wind die onze haren laat wapperen, het groen die ons tot rust brengt en de zon die ons laat stralen. We zijn verantwoordelijk voor haar, de aarde, en dragen ons steentje bij door bewuste keuzes te maken in onze kapsalon. 

Lees meer

Zien we jou binnenkort op onze stoel?

Voor een kennismaking, advies of behandeling op maat ben je van harte welkom. We werken 't liefst op afspraak, zodat we je een persoonlijke behandeling kunnen bieden. Neem daarvoor telefonisch contact op, of kom gerust even langs in de salon.

Afspraak maken