We zorgen voor jou, jouw haar en de natuur om ons heen.

Duurzaamheid

We vinden haar heel belangrijk, maar er is een ook nog een andere 'haar': de wereld, met alle mensen, dieren en natuur. Zij geeft elke dag alles om iedereen te voorzien in zijn of haar behoeftes. Zij, deze wereld, heeft ook zorg nodig en als salon doen we daar graag in mee. We staan met twee benen op de grond (het liefst achter een kappersstoel of wastafel), maar tegelijkertijd zijn we bewust bezig met de impact die we maken. Daarom werken we samen met partners die duurzaamheid ook belangrijk vinden, maken we bewuste keuzes voor recyclebare producten en maken we als team de salon een fijne, relaxte plek voor onze klanten. 

Slow hairdressing

Als je onze kapsalon binnen loopt ervaar je de rust en ruimte om gewoon te zijn. Een momentje voor jezelf, waar tijd en aandacht vanzelfsprekend is. Waar we geen haast hebben, maar we graag een praatje maken en je een kop thee of koffie aanbieden. Of gewoon even niks, dat mag ook. Een salon die niet mee doet aan een gehaaste maatschappij, maar waar jij lekker kan ontspannen en een momentje voor jezelf kan nemen. Dat noemen we slow hairdressing.

Onze duurzame productpartner

We werken in de salon met Davines. Zij ontwikkelen hair- en beauty producten met in het achterhoofd duurzaamheid en de zorg voor onze wereld. Dat past bij ons!

Regeneratief.

Jouw aandeel leveren aan duurzaamheid, gewoon door je haar te wassen!

Het kan met de producten van ons merk Davines. In samenwerking met het Rodale instituut en Eroc onderzoekscentrum verfijnen we de mogelijkheden om WEL de luxe te ervaren van mooie verzorgende producten EN de wereld zo min mogelijk te belasten met onze wensen en behoeftes. Van bodem tot douche voedend en verzorgend.

Altijd in ontwikkeling, altijd in beweging

Mode, en dus ook haarmode, staat nooit stil, en dus blijven wij als kapsalon ook in ontwikkeling én beweging. Soms letterlijk: we bezoeken cursussen, workshops, nationale en internationale shows. Zo zijn we altijd op de hoogte van de trends. Ook in persoonlijke ontwikkeling staan we niet stil. Reizen, lifestyle, creativiteit en verdieping vinden we leuk en dat uit zich in nieuwe energie en interessante gesprekken in de salon. Op deze manier blijven we duurzaam in ons vakgebied. 

Over de salon

Zien we jou binnenkort op onze stoel?

Voor een kennismaking, advies of behandeling op maat ben je van harte welkom. We werken 't liefst op afspraak, zodat we je een persoonlijke behandeling kunnen bieden. Neem daarvoor telefonisch contact op, of kom gerust even langs in de salon.

Afspraak maken