Was, knip, straal, herhaal.

Scheerder

Behandelingen

Een mooi kapsel waar jij van gaat stralen, alsof je de hele wereld aan kan. Door goed te luisteren naar je verhaal en verder te vragen komen we samen tot een kapsel waar je trots op bent. Geen over-de-top-kapsels, maar wel mee met de mode en trends van nu. Wij houden rekening met de (on)mogelijkheden van je haar, de tijd die je aan je kapsel wilt besteden, de vorm van je gezicht en de stijl die je wilt uitstralen. 

Met aandacht en ambacht geknipt

Knippen is de basis voor vorm, stijl en uitstraling. Onze specialiteit is 3D knippen, daarmee beïnvloeden we naast de vorm van je kapsel, ook de massa en textuur van je haar. Het meest bekende voorbeeld is 'krullen knippen'. Maar deze technieken zijn heel goed toepasbaar op alle haartypen. Laat je verrassen en ontdek het verschil. Onze professionals maken graag tijd om jou een persoonlijk advies te geven.

 

Bekijk prijzen

nieuwe energie en leven in je haar: kleur!

Kleur in je haar maakt je vrolijk, blij en zorgt per direct voor een fris en energiek kapsel. En dat voelen de mensen om je heen, hoe lekker is dat! In onze salon kleuren we met respect voor de kwaliteit van je haar, en we zullen je altijd adviseren vanuit dat oogpunt. We hebben veel verschillende kleuren en tinten om precies de kleur te mixen die jij voor ogen hebt. Door de juiste technieken te gebruiken en je te adviseren in de verzorging van je haar zorgen we ervoor dat je zo lang mogelijk kan genieten van deze nieuwe haarkleur. 

bekijk prijzen

wassen en verzorgen

Niets is lekkerder dan je haar met zorg te laten wassen. Voordat we je haar gaan knippen en/of verven, nodigen we je graag uit in een van onze stoelen met wastafel. Daar wordt je haar gewassen met een wasmassage en de heerlijke shampoo van Davines. Je hoofdhuid ontspant en eventuele oneffenheid of onbalans wordt opgemerkt. Na een verzorgende kuur is je haar klaar voor de rest van de behandeling. Wassen is niet verplicht, maar we raden het je wel aan. 

bekijk prijzen

Feestelijke kapsels

Heb je binnenkort een feestje, bruiloft of speciale gelegenheid van vrienden, familie of collega's? Dan helpen we je graag met het compleet maken van jouw outfit door een feestelijk kapsel. Een aantal van onze kapsters zijn gespecialiseerd in het opsteken, krullen en ontwerpen van feestelijke kapsels, dus die denken graag met je mee. De prijzen zijn afhankelijk van je wensen. Kom langs in de salon of neem telefonisch contact met je op, dan kunnen we je persoonlijk verder helpen. 

Neem contact op

Zien we jou binnenkort op onze stoel?

Voor een kennismaking, advies of behandeling op maat ben je van harte welkom. We werken 't liefst op afspraak, zodat we je een persoonlijke behandeling kunnen bieden. Neem daarvoor telefonisch contact op, of kom gerust even langs in de salon.

Afspraak maken