Care

Wij denken verder dan alleen een mooi kapsel, want mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid. Duurzaam mooi haar begint van binnenuit, daarom bieden wij ontspannende hoofd en nekmassages met etherische oliën. Eventueel uitgebreid met een totale lichaamsmassage in de massagestoel.

Het komt voor dat de hoofdhuid 'uit balans' is. Dit kan resulteren in problemen als een droge of vette hoofdhuid, schilfers, wondjes of haaruitval. Door een uitgebreide hoofdanalyse en het gebruik van onze Natural tech producten kunnen we samen een behandelplan maken om uw hoofdhuid weer in balans te brengen.

Is uw haar gevoelig of droog dan kunt u gebruik maken van onze voedende en herstellende haarmaskers met een professionele dieptetreatment. U kunt dit thuis onderhouden met onze verzorgingsproducten.

Een cellophanes behandeling geeft u de mogelijkheid om verzorging en kleur te combineren. Deze intensief verzorgende glanskleuring heeft een volledig natuurlijke basis en is zeer geschikt voor mensen die hun haar voor het eerst gaan kleuren.